Mire se vini,


në rrjetin Hotel-Restorant Bella Napoli (Albania), në kryeqytet dhe bregdet..

Ju mund të kaloni disa netë në Hotelin tonë në Golem (plazh Kavajë), ku përveç bregdetit edhe pamjes piktoreske, të shijoni ushqimet cilësore në restorant me furnizim direkt nga Italia dhe Ferma jonë ngjitur me Hotelin dhe më tej të vizitoni Tiranën duke qëndruar në Vilën tonë dhe të provoni Picerinë me ushqim autentik italian.