Shije e veçantë dhe autentike, e gatuar plot me pasion dhe traditë.


Përgatitja e stafit dhe eksperienca disa vjeçare na bën të ndihemi konfident dhe krenarë për shijet që ofrojmë. Ju s'ju mbetet tjetër veçse të na vizitoni.


 

Vendi i duhur për një perëndim të veçantë.
si Bella Napoli


Përtej pjatës që ju serviret, ajo që ngop oreksin tuaj është shijimi i një perëndimi spektakolar që nuk e gjeni tjetërkund.

 

...dhe sigurisht
një pishinë për
t'u freskuar në ditët me diell.


Janë vetëm disa hapa qe ju ndajnë nga freskia e pishinave tona për të rritur dhe fëmijë.

 

Kuzhina zë një vend të veçantë


ndaj ju ftojmë t’i hidhni një sy menusë sonë.

Restorant Menu